menu

Efterskolen Lindenborg

Borrevejlevej 26,

4000 Roskilde


kontoret@efterskolen.dk

+45 4912 1040

Fitness

Er du vild med fysisk træning, så er Efterskolen Lindenborg stedet for dig!

Fitnesslinjen undervises af certificerede fitnessinstruktører, der brænder for aktiv og alsidig træning. Underviserne vil sikre en god varieret træning for alle uanset niveau og erfaring. Undervisningen er bygget op som holdtræning, hvor drenge og piger træner sammen.

De fleste lektioner vil bestå af en grundig opvarmning, et eller flere høj intense træningspas og efterfølgende nedkøling. Ved mange øvelser bruges egen kropsvægt men vi anvender også kettlebells, medicinbolde sjippetov o.lign.

Skills på forhånd

Gå-på-mod

Fysisk udfoldelse

Se filmen
dyrevelfærd
dyrevelfærd
dyrevelfærd
dyrevelfærd

Træningsfaciliteter

Vores træning foregår det meste af året i vores store hal, hvor der god mulighed for at lave hold- makkertræning. Vi har desuden et veludstyret fitnesslokale med cardioudstyr og styrketæningsmaskiner. Samt et frivægtslokale med bl.a. Squat stativer, håndvægte, vægtstænger, bænkpres, pull-down osv. Nogle gange vil træningen foregå på vores dejlige udendørs områder. Her vil vi bruge terrænet som det er med bakker og trapper og måske en løbetur i skoven.

Vi elsker at være aktive og presse vores krop så den bliver stærkere, hurtigere og sundere. Er du klar til at give den gas og presse dine grænser, så glæder vi os til at byde dig velkommen på holdet.

Teori

Vi tilbyder varieret fysisk træning med fokus på cardio- og styrketræning vil på alle niveauer.

Den aktive træning suppleres af teoriundervisning. Her vil eleverne blive undervist i kroppens anatomi og fysiologi og træningslære