menu

Efterskolen Lindenborg

Borrevejlevej 26,

4000 Roskilde


kontoret@efterskolen.dk

+45 4912 1040

Bliv elev

Sådan bliver du elev

Inden vi indmelder elever til et kommende skoleår skal elev og forældre have deltaget i en indmeldelsessamtale hos os. Indmeldelsessamtaler tilbydes på fastlagte eftermiddage cirka hver måned og skal bookes her på siden. Når du har været på besøg, har du et godt grundlag til at beslutte, om vi skal være efterskole for dig.

En indmeldelsessamtale varer en time i alt (rundvisning og samtale) i tidsrummet kl. 15-18. I vil i dagene op til indmeldelsessamtalen modtage en mail fra os med jeres præcise samtaletidspunkt.

I dagene efter indmeldelsessamtalen vil I få tilsendt et link til vores digitale tilmeldingsformular, som I skal udfylde og derefter skal I betale kr. 2500,- i indmeldelsesgebyr.

Først når I har været til en indmeldelsessamtale, en rundvisning og har betalt indmeldelsesgebyr har eleven en plads som elev hos os. Dette vil blive bekræftet på en mail.

Vi optager løbende elever til de kommende to skoleår. Hvis der er mere end to skoleår til en elev ønsker plads hos os henviser vi til, at man tilmelder sig vores interesseliste.