menu

Efterskolen Lindenborg

Borrevejlevej 26,

4000 Roskilde


kontoret@efterskolen.dk

+45 4912 1040

Volleyball

ER DU VILD MED VOLLEYBALL, SÅ ER EFTERSKOLEN LINDENBORG STEDET FOR DIG!

Vi tilbyder volleyballtræning, fordi vi selv elsker sporten, og ved hvilke oplevelser den kan give både til træning og stævner.

Målet med linjen er, at volleyball kommer til at blive en stor social oplevelse for alle eleverne - og at skabe en kultur, hvor man er fokuseret på hele tiden at gøre sig umage – både til kamp og træning.

Skills på forhånd

Gå-på-mod

Fysisk udfoldelse

Se filmen
dyrevelfærd
dyrevelfærd
dyrevelfærd
dyrevelfærd
dyrevelfærd
dyrevelfærd
dyrevelfærd

TURNERINGER

I løbet af året spiller vi træningskampe og turneringer med andre efterskoler fra hele landet. Hvert år har vi spillere, der kan måle sig med de bedste i landet, og spillere der er nybegyndere.

Det er et mål for os, at begge grupper bliver prioriteret og får gode stævneoplevelser. Som elev på volleylinjen forventer vi, at du yder dit bedste for at udvikle dit eget spil og for at være en god holdspiller. Det gælder uanset om du har spillet volleyball i 5 år, 2 år eller er helt ny i sporten.

TRÆNING

Vi træner to til tre gange om ugen med teknik, taktik, styrke og med det mentale. Der er både plads til klubspillere og begyndere, og så arbejder vi fokuseret ud fra den enkeltes niveau. Vi har tre baner i hallen, og har derfor mange muligheder for opdeling i niveauer.